“Onze dochter kwam bij Suzanne in een periode waarin haar vader en ik uit elkaar gingen. Suzanne kan met doorvragen goed achterhalen wat er dwars kan zitten waardoor het duidelijk wordt waar aan gewerkt kan worden, door mijn dochter en door mijzelf. Want ik ben zelf ook mee geweest naar enkele consults. Bij het laatste consult van de reeks is de vader van mijn dochter meegeweest wat voelde als een afronding. Suzanne maakt de dingen helder en het is heel prettig om in dit proces proffesionele begeleiding te hebben gehad. De gesprekken met Suzanne waren doortastend, eerlijk en soms ook grappig. We hebben er veel aan gehad!” 

Moeder over de behandeling van haar dochter (14 jaar)

“ Wij zijn ontzettend blij met Suus! Onze zoon van 8 had al vanaf zijn 4e slaapproblemen. Hij kon niet alleen in slaap vallen en werd ’s nachts meerdere keren wakker, waarna hij bij ons in bed kwam liggen. Ik dacht dat er nooit iets zou gaan veranderen, totdat ik van een vriendin de tip kreeg om contact te zoeken met Suus. Al na de eerste twee sessies ging het beter. En nu na 6 bezoekjes, waarin Suus voornamelijk met mijn zoon alleen sprak, maar ook met mijn man en mij, gaat het ontzettend goed! Wij zitten weer ‘als gewone’ ouders beneden als onze zoon gaat slapen, het slaapritueel is met een uur ingekort en hij blijft hele nachten in zijn eigen bed. Suus heeft een zeer motiverende werking gehad op onze zoon en we zijn heel erg blij met de uitkomst!”

Ouders over de behandeling van hun zoon (9 jaar)

“Onze dochter van 15 is tweemaal een periode in behandeling geweest bij Suzanne, voor een (restrictieve) eetstoornis en problemen met haar zelfbeeld. Suzanne sloot hierbij goed aan bij haar belevingswereld, waarbij ze zowel vriendelijk als confronterend kon zijn. Ze nam Suzanne geheel in vertrouwen, waardoor ze open kon zijn over alles. Suzanne betrok ons als ouders ook actief in de behandeling. De succesvolle behandeling werd daardoor door ons alledrie als erg positief ervaren”.

Vader over de behandeling van meisje (15 jaar)

“Mijn dochter van 13 jaar is een aantal keren bij Suus geweest om over haar vader te praten die enkele jaren geleden is overleden. Haar oudere zus was eerder om die reden bij Suus geweest en dat heeft haar erg geholpen. Hoewel de jongste wel goed aangeeft als ze hem mist, was het fijn dat ze bij Suus uitgebreid over hem kon praten. Fijn om zo bij het rouwproces geholpen te worden.

We hebben daarnaast ook nog een keer gezamenlijk gesproken over hoe we escalatie bij een ruzie kunnen voorkomen. Ze gaf ons beide het gevoel serieus genomen te worden. En dat heeft ons beide dingen doen inzien en dat werkt!”

Ouders over de behandeling van hun zoon (8 jaar)

“Wij zijn blij dat we met onze zoon op zoek zijn gegaan naar iemand die hem kon helpen met zijn emoties na overlijden opa en gevoelens van angst voor prestatie. Ook om zelf meer inzicht te krijgen in hoe wij als ouder beter kunnen helpen om te gaan met presteren en de druk die daar, soms onzichtbaar, op rust. Wij hebben als ouders beter inzicht gekregen door een aantal gesprekken waarin ons eigen gedrag ten opzichte van onze zoon duidelijker werd. Wij hebben wat meer manieren ontwikkeld  om situaties te benaderen, Suzanne heeft daarbij erg geholpen.”

Ouders over de behandeling van hun zoon (8 jaar)

“Wij zijn bij Suzanne terecht gekomen nadat we wat moeilijkheden ondervonden met de opvoeding van ons dochtertje
Suzanne heeft ons zonder er om heen te draaien van opbouwende kritiek voorzien en handvatten gegeven om beter met de emoties van onze dochter om te gaan
Dit heeft enorm geholpen !”

Ouders van een meisje (4 jaar) over de behandeling

“Mijn 14 –jarige dochter had het 1,5 jaar na het overlijden van haar vader heel lastig. Tot die tijd wist ze haar gevoel weg te drukken maar dat ging niet meer. En ze kon er niet met mij of anderen dicht om haar heen over praten. De sessies met Suus hebben haar heel goed geholpen. De dag van het overlijden zelf en de periode daarom heen is ze met Suus helemaal doorgelopen. En later ook het gemis zelf, wat haar vader voor haar en zij voor hem heeft betekent etc. Het waren geen gemakkelijke sessies, maar door dit samen te bespreken is het scherpe randje van die vreselijke dag eraf. Hierdoor is ze niet meer bang dat vriendinnen er bijvoorbeeld naar vragen. En het verdriet mag er zijn, maar ook het “niet-missen”. Ze zit nu veel beter in haar vel. Ik ben heel blij dat we de stap naar Suus hebben gezet.”

Moeder over de behandeling van haar dochter (14 jaar)

“Onze dochter ging naar Suus omdat ze een vrij negatief zelfbeeld had en snel van streek raakte als er iets gebeurde dat niet zo leuk was. Suus heeft haar geholpen om “helpende gedachten” te ontwikkelen die ervoor zorgen dat ze steviger in haar schoenen staat en beter met tegenslagen om kan gaan. Ze is nu weer het gelukkige, blije en onbezorgde meisje dat ze vroeger ook was en daar is zij – en wij – heel blij mee!”

Ouders over de behandeling van hun dochter (11 jaar)

Onze zoon (10) was verdrietig, boos en heel opstandig na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven (verhuizing, nieuwe gezinssamenstelling, nieuwe school). Zijn boosheid zat hem zo in de weg dat nieuwe vrienden maken niet lukte. Het lukte ons niet onze zoon voldoende te helpen op dat moment. Wij stapten naar Suus. Na het tweede gesprek zei onze zoon: ik geef dit gesprek een 10 want ik heb zoveel geleerd van mijn eigen antwoorden op de vragen van Suus”. Dat was de ommekeer naar acceptatie van zijn nieuwe situatie. Suus maakt de problemen niet groter dan ze zijn maar neemt het kind (en ouders) tegelijkertijd volledig serieus. Het lukte haar om onze zoon het (zelf)vertrouwen te geven dat hij kon dealen met de nieuwe situatie. En gaf ons taal om hierover met onze zoon te praten.

Ouders over de behandeling van hun zoon (10 jaar)

We zijn erg blij geweest met de vooruitgang en ook om het te kunnen bespreken met iemand buiten je gezin. Het op een rijtje zetten en bekijken wat werkt, helpt. 

Moeder over de behandeling van haar zoon (8 jaar)

“Heel prettig contact met Suzanne gehad, ze heeft me (en ons) echt verder geholpen!”

Moeder over de ouderbegeleiding van haar zoon (4 jaar)

“Suzanne is een heel fijn en vriendelijke psycholoog, die heeft ons heel goed met concreet advies geholpen. Suzanne is benaderbaar, flexiebel en empathisch. Ik zou haar zonder enige aarzeling aan iedereen aanbevelen.”

Moeder over de behandeling van haar zoon (15 jaar)

“Onze dochter heeft veel gehad aan de gesprekken met Suzanne. Ze vond het heel fijn om even haar hart te luchten om de zoveel tijd. Het issue waar ze me kwam is gelukkig helemaal verleden tijd”

Vader over de behandeling van zijn dochter (16 jaar)

 

“Suzanne gaat tijdens de behandeling zeer professioneel te werk met veel ruimte en aandacht voor de persoon. Ze roept hierdoor veel vertrouwen op wat de resultaten ten goede komt. Aan te bevelen!”  

Vader over de behandeling van zijn dochter (17 jaar)

 

” Wij zijn meer dan dankbaar/tevreden met de behandeling van onze dochter. Afgelopen jaar hebben wij een auto-ongeluk en een brand in ons huis gehad waardoor onze dochter logischerwijs erg angstig werd. Via internet kwamen we bij Suus uit. Haar methode is zeer professioneel, praktisch, snel en efficiënt. Daarbij is Suzanne zelf zeer vriendelijk en heeft ze een betrouwbare en rustige uitstraling wat goed bijdraagt aan een snel resultaat. Met haar kundige vraagstellingen en analytische blik kan ze ook snel de vinger op de zere plek leggen. Dit alles zie je terug in een snel resultaat, we zijn na een half jaar naar de brand gestart en onze dochter gaat nu weer klachten vrij door het leven. Een absolute aanrader!!” 

Moeder over haar dochter (13 jaar)

“Suzanne is professional, warm, to the point, and her approach (based on Cognitive Behavioural Therapy) has proven to be pragmatic and highly effective for our daughter and ourselves”.

Vader over de behandeling van zijn dochter (14 jaar)

 

“Suus treated our 15 year old daughter and the sessions were very useful, our daughter is less anxious, able to open up more and as a result is a lot more confident. We also appreciated that Suus kept us up to date and had check-ins with parents so we could be more mindful of ways in which we could help our daughter. I would highly recommend Suus, she has a kind, thoughtful and respectful approach, Thanks again!”

Moeder over de behandeling van haar dochter (14 jaar)